Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Hille Rothenuffeln

Hotel Medical Wellness Griepshop

Duitsland Nordrhein Westfalen Hille Rothenuffeln

Medical Wellness Hotel Griepshop is prachtig gelegen in de Duitse plaats Hille-Rothenuffeln, zo'n 12km ten noorden van Bad Oeynhausen en 10km ten westen van Minden. Het hotel, met als middelpunt de medicinale

bron uit 1768, biedt u alles voor een paar dagen ontspanning, zoals een restaurant en een wellness center met zwembad, sauna en fitness. De ruime kamers van Medical Wellness Hotel Griepshop zijn voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, wekservice, internet aansluiting, kluis en een badkamer met douche en/of bad, föhn en toilet. Enkele kamers zijn voorzien van een zithoek en een balkon. Medical Wellness Hotel Griepshop ligt in een natuurrijke omgeving, tussen het Wiehengebirge en het Schaumburger Land. De vrijetijdsmogelijkheden zijn hier eindeloos. Wandelen, fietsen, Nordic Walking, golfen, vissen en kanoën op de Weser zijn enkele voorbeelden. Diverse imposante burchten, kastelen en plaatsen als Minden met vakwerkhuizen en smalle straatjes zijn aanraders voor een dagtrip. Afstand vanaf Utrecht: 279km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 98,80