Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Hennef (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Hennef

Hotel Ring Euro Park Hennef

Duitsland Nordrhein Westfalen Hennef

Het Ringhotel Euro Park Hotel Hennef is centraal en gunstig gelegen tussen de cultuur steden Keulen en Bonn. Het vliegveld Keulen / Bonn en de beurs zijn snel en makkelijk bereiken. Het

hotel is voorzien van ruime kamers en een fitnesscentrum. Geniet ook van de heerlijke gerechten in het restaurant en een heerlijk drankje aan de bar. Voor kinderen is het attractiepark Phantasialand een aanrader om te bezoeken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Euro Park

Duitsland Nordrhein Westfalen Hennef

Euro Park Hotel bevindt zich in Hennef, een stad in de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen. Omdat Hennef veel verschillende plaatsen omvat, wordt deze ook wel de Stad van de 100 dorpen genoemd. Deze

stad heeft een centrale ligging tussen de cultuursteden Keulen en Bonn. Hier kunt u veel bezienswaardigheden bekijken en uitgebreid genieten van het winkelaanbod en gezellige restaurants.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen