Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Altastenberg

Hotel De Mander

Duitsland Nordrhein Westfalen Altastenberg

Bent u op zoek naar actief plezier in de bergen maar wilt u niet te ver reizen? Op slechts drie uur rijden van Utrecht vindt u het prachtige Sauerland, een bruisend gebied

voor zomer- en wintersport. In het centrum van Altastenberg, vlakbij Winterberg, in een bosrijke omgeving, vindt u Hotel De Mander. Dit eenvoudige hotel bruist van de gezelligheid. In het skigebied Altastenberg herbergt een verscheidenheid aan pistes. Van blauwe tot zwarte, er is voor iedereen wat wils. Ideaal voor een lekker dagje skiën.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen