Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Worpswede (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Worpswede

Worpsweder Tor

Duitsland Niedersachsen Worpswede

Worpsweder Tor ligt in het kunstenaarsdorp Worpswede in de Duitse deelstaat Nedersaksen, op circa 20km ten noordoosten van de stad Bremen. 's Morgens staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar met

ruime keuze. Het luxe, middelgrote hotel beschikt verder over een à la carte restaurant en een buitenterras. Op de menukaart staan culinaire klassiekers die regelmatig wisselen. Ook stelt de chef op verzoek persoonlijk een menu samen. Verder wordt er in de bar een verscheidenheid aan drankjes, waaronder kleurrijke cocktails, geserveerd. Verder kunt u fietsen huren en parkeert u uw auto gratis. De kamers van Worpsweder Tor zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis draadloos internet, zithoek, minibar, bureau, balkon of terras. De badkamer heeft een bad en/of douche, toilet en föhn. Worpsweder Tor ligt in het mooie, serene dorp Worpswede temidden van de natuur en op slechts een half uurtje van de stad Bremen. Het dorp is schilderachtig gelegen aan het riviertje de Hamme, een zijtak van de Wezer, en aan de voet van een 54 meter hoge heuvel, de Wyenberg. Verder zijn er in het dorp zelf talrijke galeries, enkele kunsthandels en kleine musea gevestigd. De omgeving van Worpswede is rijk aan heide en veenland, het zogenaamde Teufelsmoor. Kortom, een verrassende bestemming om eens te ontdekken. Afstand Utrecht: 363km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 99,80