Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Papenburg (4)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Papenburg

Park Inn By Radisson Papenburg

Nederland Limburg Papenburg

Park Inn by Radisson Papenburg is gevestigd langs het kanaal, in het centrum van de Nedersaksische stad Papenburg. Wilt u alles over de scheepvaart te weten komen? Dat kan in Papenburg! U

kunt hier ook goed ontspannen, zoals onder andere in het Wellness center van het hotel. De kamers zijn standaard voorzien van airconditioning, draadloos internet, een televisie, telefoon, minibar, kluisje, föhn en een badkamer met bad/douche en toilet. Start de ochtend met een uitgebreid ontbijt. 's Avonds kunt u in het restaurant zowel uit regionale als internationale gerechten kiezen. In Bar & Bistro InnTakt kunt u genieten van verschillende drankjes en lichte snacks. In de zomer is het op het terras aan de rivier de Ems heerlijk toeven. Papenburg wordt gesierd door vele kanalen en bruggen. Het meest kenmerkende stadsbeeld is het imposante gemeentehuis met de brik Friederike voor de deur. In de Duitse plaats Papenburg ligt het grootste overdekte droogdok ter wereld, de Meyer Werft. Deze is ingericht om speciale schepen te kunnen bouwen, zoals grote cruiseschepen, veerboten en passagiersschepen. De gebouwen van de oude werf zijn ondergebracht in het culturele centrum het Forum Alte Werft. In de buurt van de oude werf vindt u het Stedelijk Museum, waar u alles over de Papenburgse zeevaart te weten komt. In bezoekersinformatiecentrum de Papenburger Zeitspeicher leert u alles over de geschiedenis van de stad. U kunt zien hoe in het vroegere veengebied plaggenhuisjes werden gebouwd. Eeuwen geleden bouwden veenboeren hier namelijk de oudste en langste veenkolonie van Duitsland. In het Von-Velen openluchtmuseum kunnen bezoekers de huisjes en werkplaatsen van toen bekijken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Aquamarin

Duitsland Niedersachsen Papenburg

Het 3-sterren Hotel Aquamarin is rustig gelegen in het hart van het Duitse Papenburg in de deelstaat Niedersachsen. Ontdek deze scheepvaartplaats en verken de natuur van het Emsland.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Windjammer

Duitsland Niedersachsen Papenburg

Het 3-sterren Hotel Windjammer ligt in de Duitse plaats Papenburg in de deelstaat Niedersachsen. Ontdek de scheepvaart in Papenburg of trek eropuit in de natuurrijke omgeving van het Emsland.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Park Inn Papenburg

Duitsland Niedersachsen Papenburg

Per oktober 2008 verwelkomt het personeel van Park Inn Papenburg u in dit nieuwe hotel. Het is gevestigd langs het kanaal, in het centrum van de Nedersaksische stad Papenburg. Wilt u alles

over de scheepvaart te weten komen? Dat kan in Papenburg! U kunt hier ook goed ontspannen, zoals onder andere in het Wellness center van het hotel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen