Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Ankum (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ankum

Hotel See Und Sport Ankum

Duitsland Niedersachsen Ankum

Het See- und Sporthotel Ankum is gelegen aan de rand van het centrum van Ankum, nabij Osnabrück en in de Duitse deelstaat Niedersachsen. In en bij het hotel kunt u onder meer

gebruik maken van de sauna, het solarium, beach-volleybalveld en de tennis- en squashbanen. See- und Sporthotel Ankum beschikt tevens over een restaurant en een bar. De kamers van See- und Sporthotel Ankum zijn voorzien van badkamer met bad en toilet, telefoon, föhn, wekservice en televisie. In en om het moderne See- und Sporthotel Ankum valt er meer dan genoeg te beleven. Zo is het hotel direct gelegen aan het Ankumer meer en staat Ankum en omgeving bol van natuur en cultuur. Musea, historische gebouwen, kerken maar ook bossen en meren. Uiteraard is een uitstapje naar Osnabrück (38km) met haar vele bezienswaardigheden ook aan te bevelen. Afstand vanaf Utrecht: 250km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 99,00

Hotel See & Sport Ankum

Duitsland Niedersachsen Ankum

See & Sporthotel Ankum ligt op slechts 500 meter van het centrum van Ankum. Dit 3-sterrenhotel met uitzicht op het Ankumer meer ligt in Niedersachsen in Noord-Duitsland.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen