Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Moezel (35)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Trittenheim

Hotel Guts Galerie Riesling

Duitsland Moezel Trittenheim

In het gemoedelijke Duitse plaatsje Trittenheim aan de Moezel ligt Gutshotel Galerie-Riesling. De kamers van dit kleinschalige hotel beschikken over badkamer met douche en WC. In het gezellige restaurant bent u welkom

voor een hapje en een drankje. De wijnen uit eigen wijngaard moet u zeker proeven. 's Zomers kunt u kiezen voor een diner op het terras. In de omgeving van Trittenheim heeft u tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Trier (30km) mag u hierbij zeker niet overslaan. Deze door de Romeinen gestichte stad, bekend om de Porta Nigra, heeft een prachtige binnenstad. Bernkastel-Kues met haar Middeleeuwse marktplein is eveneens een bezoek waard.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 150,00

Ferienhaus Moselkloster

Duitsland Moezel Trittenheim

Het Ferienhaus Moselkloster is prachtig gelegen temidden van de uitgestrekte wijngaarden langs de Moezel. Het Moselkloster is een oudgerenoveerd klooster en beschikt over comfortabele hotelkamers en appartementen met veel privacy. Het heuvelachtige

gebied is de ideale plek om helemaal tot rust te komen en het leven van alledag te vergeten. Maak een ontspannende wandeling of een fietstocht door de natuurrijke omgeving of als u alles wilt weten over het wijnproces: vraag het de eigenaren van het hotel, want de 3.5 ha wijngaard hoort ook bij het klooster. Van het wijngoed worden mooie Rieslingwijnen gemaakt waarvan u 's avonds bij zonsondergang op het pittoreske terras van het hotel kunt genieten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 140,00