Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Neubrandenburg

Hotel Land Broda

Duitsland Mecklenburg Vorpommern Neubrandenburg

Hotel Landhotel Broda is een rustig gelegen hotel in de plaats Neubrandenburg, in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommeren. Het hotel is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Omgeven door groen is dit hotel

een heerlijke plek om te ontspannen. U kunt hier ook gebruik maken van de sauna of een heerlijke massage nemen. Tevens heeft het hotel een restaurant. Het hotel heeft 13 comfortabele kamers voorzien van badkamer met douche en toilet, TV en telefoon. Alle kamers hebben bovendien een terras of balkon. Landhotel Broda ligt aan de rand van de stad en op slechts 300 meter van de mooie Tollensee. In de directe omgeving kunt u heerlijke wandel-, fiets- en mountainbiketochten maken door de schitterende natuur. Neubrandenbrug werd in 1248 opgericht als zusterstad van Brandenburg an der Havel en herbergt nog steeds vele historische bezienswaardigheden. Zeker de moeite waard zijn de Wiekhauser (vakwerkhuizen) de stadspoorten en de middeleeuwse Marienkirche.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen