Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Hessen (156)
Plaatsen
Weilburg (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Weilburg

Hotel Schloss Weilburg

Duitsland Hessen Weilburg

Hotel Schlosshotel Weilburg ligt in het centrum van het Duitse Weilburg, een stadje 74km ten noordoosten van Koblenz. Schlosshotel Weilburg beschikt over een zwembad, sauna en restaurant "Alte Reitschule", waar u zich

culinair kunt laten verwennen. Bij mooi weer kan op het terras worden gegeten met uitzicht op de binnenplaats en op het kasteel. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid. De kamers zijn allemaal anders ingericht en voorzien van televisie, draadloos internet, telefoon en minibar. Zeer comfortabel zijn de Maisonnette-appartementen, met uitzicht op de rivier de Lahn. De luxe appartementen bevinden zich op twee verdiepingen en hebben een aparte woonkamer met zithoek. Weilburg is een fraai, barok stadje met smalle, kronkelende steegjes en monumentale panden. Boven de stad torent het gedeeltelijk in Renaissance stijl gebouwde kasteel uit. Zowel het kasteel als de tuinen zijn een bezoek waard. Sportievelingen hebben een ruime keuze aan actieviteiten. In de Natuurpark Taunus maakt u heerlijke wandelingen en fietstochten, op de rivier Lahn kunt u kanoën. Wat dacht u ervan om per kano door de 195m lange Weilburger Schiffstunnel te varen, de enige scheepstunnel in Duitsland? Een unieke belevenis. Indien u tussen eind maart en begin november in Weilburg verblijft moet u zeker een bezoek brengen aan de Kristallhöhle Kubach, een kristalgrot iets ten zuiden van Weilburg. Afstand van Utrecht: 356km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen