Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Bremen (15)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bremen Farge

Hotel Ring Fährhaus Farge

Duitsland Bremen Bremen Farge

Ringhotel Fährhaus Farge is direct gelegen aan rivier de Weser, zodat u vanuit uw hotelkamer kunt genieten van het prachtige uitzicht en alle boten langzaam aan u voorbij ziet gaan. Fährhaus Farge

ligt in het plaatsje Bremen en biedt u voldoende mogelijkheden voor een dagje uit. Zo kunt u genieten van de historie van de stad, maar kunt u er ook leuk winkelen of eten in één van de vele restaurants die Bremen rijk is. Ook het hotel beschikt over een restaurant direct naast rivier de Weser.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen