Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Rheinsberg

Hotel Ruppiner Land

Duitsland Nordrhein Westfalen Rheinsberg

Cross Country Hotel Ruppiner Land ligt in het uitgestrekte plaatsje Rheinsberg in de deelstaat Brandenburg omgeven door mooie bossen en meren. In de zomer is dit een mooie badplaats waar u uitstekend

kunt genieten, maar ook in de winter is de natuur een plaatje om te zien. De 15 kamers van Cross Country Hotel Ruppiner Land zijn standaard voorzien van een televisie en een badkamer met een bad en/of douche en toilet. In het hotel-restaurant bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid ontbijt, een lekkere lunch of een heerlijk diner. Op de kaart vindt u een mengeling van buitelandse keukens samen met regionale specialiteiten. Ook aan ontspanning is gedacht, u kunt namelijk lekker kegelen op de kegelbaan of een fiets huren bij het hotel en de omgeving verkennen. De wonderschone omgeving van Cross Country Hotel Ruppiner Land kunt u op allerlei mogelijke manieren verkennen. Stap op de fiets of maak een lange wandeling. Doordat Rheinsberg aan de Rijn ligt kunt u de mooiste plekjes ook ontdekken met de boot. Bent u een cultuurliefhebber? Bezoek dan Schloss Rheinsberg en bewonder de invloeden van de Franse Napoleon en de Vorst Bluecher.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Restaurant Rheintor

Duitsland Brandenburg Rheinsberg

Hotel Restaurant Rheintor is een eenvoudig hotel in de Duitse stad Rheinberg. Geniet hier van de rust en de ruimte en maak een leuk uitstapje naar de bruisende stad Oberhausen.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Cross Country Ruppiner Land

Duitsland Brandenburg Rheinsberg

Cross Country Hotel Ruppiner Land is omgeven door prachtige bossen, meren, romantische kanalen en zonnige badplaatsen. Kagar ligt in het midden van de ‘Rheinsberger Seenkette’ bekend vanwege haar prachtige water- en bosrijke

omgeving. Voor natuur en waterliefhebbers is dit een ideale bestemming!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen