Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Beieren (57)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ruhstorf Passau

Hotel Ring Antoniushof

Duitsland Beieren Ruhstorf Passau

Op een paar kilometer van de Oostenrijkse grens vindt u de plaats Ruhstorf, waar zich het Ringhotel Antoniushof bevindt. De oorsprong van dit hotel dateert terug tot 100 jaar geleden en het

hotel ging van generatie op generatie. Het hotel heeft in de loop der jaren een eigen karakter gekregen die zeer gezellig en gastvrij is. Een bezoek aan de historische stad Passau, waar de drie rivieren Donau, Inn en Ilz bijeen komen of aan Oostenrijk behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen