Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Sinsheim Hilsbach

Hotel Hirsch

Duitsland Hessen Sinsheim Hilsbach

Faciliteiten en activiteiten genoeg in het Cross Country Hotel Hirsch en de groene omgeving. Wandelen, fietsen, golfen, amusement en cultuur; u vindt het allemaal tijdens een verblijf in dit gezellige hotel. De

kamers zijn modern ingericht en voorzien van een badkamer met toilet, douche en föhn, televisie, internet, minibar en kluisje. Het hotel beschikt over een eigen restaurant. De keuken serveert vooral seizoensgebonden Duitse gerechten om uw vakantiegevoel compleet te maken. Ook de sauna, het kleine fitnesscentrum en het terras zorgen ervoor dat u zich hier helemaal op uw gemak voelt. Het hotel ligt in Hilsbach, vlak bij de stad Sinsheim waar onder andere een 3D-bioscoop en het Techniekmuseum te bezoeken zijn. Natuurlijk biedt de groene omgeving talloze mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. Het is ook mogelijk om een wandeling door het groen te verruilen voor een stadswandeling door het plaatsje Hilsbach. Ook de golfliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen dankzij de diverse golfbanen in de directe omgeving van het hotel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Cross Country Hirsch

Duitsland Baden Württemberg Sinsheim Hilsbach

Faciliteiten en activiteiten genoeg in het Cross Country Hotel Hirsch en de groene omgeving. Wandelen, fietsen, golfen, amusement en cultuur; u vindt het allemaal tijdens een verblijf in dit gezellige hotel.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen