Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Seewald Besenfeld

Hotel Konradshof

Duitsland Baden Württemberg Seewald Besenfeld

Hotel Konradshof is een karakteristiek familiehotel in Seewald-Besenfeld, gelegen in het prachtige natuurgebied Het Zwarte Woud. In het hotel komt u volledig tot rust in een sfeervolle ambiance. Het restaurant biedt ruimte

voor een heerlijke maaltijd of enkel een lekker drankje bij de open haard. De kamers van Hotel Konradshof zijn voorzien van wekdienst, telefoon, televisie, gratis draadloos internet, zitje, balkon en een badkamer met douche en toilet. Vanuit Hotel Konradshof in Seewald-Besenfeld kunt u alle kanten op om van de schitterende natuur te genieten. Eindeloos wandelen en fietsen door een omgeving van glooiende heuvels, wijnhellingen, vakwerkhuizen en bossen. Dit gebied staat ook wel bekend als luchtkuuroord, dankzij de zeer schone en heilzame lucht. Een leuk alternatief op wandelen en fietsen is een tocht met een paardenkoets. Op enkele kilometers vindt u enkele meren waar diverse watersportmogelijkheden zijn; denk bijvoorbeeld aan surfen of zwemmen. Kortom, een verblijf in Hotel Konradshof biedt voldoende vermaak in de gezonde buitenlucht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen