Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Pforzheim (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Pforzheim

Hotel Residenz Pforzheim

Duitsland Baden Württemberg Pforzheim

Hotel Residenz Pforzheim ligt aan de rand van de Zuid-Duitse stad Pforzheim. Het hotel biedt u 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet dat op de 6de verdieping wordt geserveerd. U heeft hier een

fraai uitzicht over de stad. Voor de lunch of het diner bent u welkom in het Italiaans georiënteerde restaurant.Het hotel beschikt over een eigen parkeergarage (betaald). De moderne kamers met balkon zijn voorzien van bureau, minibar, telefoon, televisie en badkamer met douche en toilet. Het hotel ligt dichtbij de invalsweg naar het centrum van Pforzheim. Deze stad, ook wel de poort naar het Zwarte Woud genoemd, staat bekend als centrum van de Duitse juwelen- en horloge productie. U vindt er dan ook het unieke 'Schmuckmuseum' en veel tentoonstellingen en galeries omtrent dit thema. Shoppen en cultuur gaan in Pforzheim hand in hand. Overal in de aantrekkelijke winkelstraten komt u beelden en fonteinen tegen en ook het aantal kerken is aanzienlijk. Natuurliefhebbers komen tijdens een wandeling in de omgeving zondermeer aan hun trekken. Voor een tussenstop op weg naar het zuiden is Pforzheim een prima bestemming.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 164,00