Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Deisslingen

Hotel Restaurant Hirt

Duitsland Baden Württemberg Deisslingen

Hotel Restaurant Hirt ligt in het zuiden van Duitsland in het kleine plaatsje Deisslingen, 100km ten zuiden van Stuttgart. Dit kleine, informele familiehotel beschikt over een restaurant en een bar waar u

terecht kunt voor een cocktail of een verfrissend glas bier. Vanuit de tuin en de salon heeft u een prachtig uitzicht op de bergen. In de moderne, comfortabele kamers vindt u een telefoon, televisie en een badkamer die voorzien is van een douche en toilet. De schitterende natuur in de omgeving van Hotel Restaurant Hirt leent zich uitstekend voor diverse activiteiten die georganiseerd worden door het hotel: vissen, paardrijden, tennissen en mountainbiken. Het westelijk gelegen Zwarte Woud leent zich uitstekend voor de meest fantastische wandelingen. In het nabij gelegen plaatsje Rottweil (9km) bezoekt u het Poppen- en Speelgoedmuseum of het theater. Voor 's avonds biedt Rottweil verscheidene restaurants cafés om een hapje te eten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen