Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Buhl (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Buhl

Hotel Kohlers Engel

Duitsland Baden Württemberg Buhl

Kohlers Hotel Engel is een familiehotel in Bühl, vlakbij de grote Duitse steden Karlsruhe en Strasbourg en het idyllische plaatsje Baden-Baden. De familie Kohler en haar team ontvangt u hartelijk bij binnenkomst.

Het genoeglijk aandoende hotel geeft u het gevoel even helemaal weg te zijn. Voor een hapje en drankje neemt u plaats in het verzorgde restaurant Engel, een typisch Duits Speiselokal. U heeft hier de keuze uit een gunstig geprijsd dagmenu of uit een van de vele streekgebonden heerlijkheden van de kaart. De gastvrije bediening in het restaurant, waar vele stamgasten komen, zult u zeker waarderen. Na een dag vol indrukken ontspant u op het knusse terras met een glas Riesling en/of een gerecht van de kleine kaart. De gemoedelijke kamers van Kohlers Hotel Engel zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, wekservice, bureau en een badkamer met douche, toilet en haardroger. Vanuit Kohlers Hotel Engel in Bühl verkent u gemakkelijk de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. De ligging aan de rand van het Zwarte Woud geeft u optimaal de mogelijkheid om van de natuur en het heuvellandschap te genieten. Een exclusieve flair vindt u in het wereldwijd bekende kuuroord Baden-Baden. Deze vlakbij gelegen mondaine stad is middenin het groen gelegen. Het Kurhaus, waar gala's en grote concerten worden georganiseerd, is het middelpunt van deze stad. Tevens is hier het casino gevestigd met haar elegante zalen, die als mooiste van de wereld worden gezien. In de straten en steegjes van de verkeersvrije binnenstad winkelt u naar hartenlust. Verder staat het Zwarte Woud bekend om haar beroemde koekoeksklokken. Wandelend, fietsend of per auto bezoekt u alle highlights. Het is een paradijs voor mensen die genot weten te waarderen en de batterij weer willen opladen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 160,00