Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Wallonië (22)
Plaatsen
Boncelles (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Boncelles

Hotel Ibis Liège Seraing

België Wallonië Boncelles

Hotel Ibis Liège Seraing ligt in de zuidelijke buitenwijk Boncelles van het Belgische Luik. Het hotel beschikt over een bar en draadloos internet (betaald). U ontbijt 's ochtends uitgebreid in het hotel

en de bar is 24 uur per dag geopend. Als u met de auto komt parkeert u gratis bij het hotel. Vanaf het hotel is het slechts 500m lopen naar het openbaar vervoer. De kamers van Hotel Ibis Liège Seraing zijn eenvoudig ingericht en voorzien van airconditioning, draadloos internet, bureau, zitje, balkon of terras, wekdienst, televisie en een badkamer met douche en toilet. Vanuit Hotel Ibis Liège Seraing bent u 9km verwijderd van het centrum van Luik. Bezoek hier Musee de la Vie Wallone, waar u alles leert over het Waalse leven. Maak ook kennis met het Glasmuseum en het Wapenmuseum. Tevens is de 13de-eeuwse Kathedraal is uw bezoek waard met haar brandglas ramen, houten Christusbeeld en de schatkamer. In het Aquarium-Museum van Luik leert u alles over de dieren- en onderwaterwereld. Dit is leuk voor het hele gezin. Voor heerlijke Belgische bonbons bent u in Luik aan het juiste adres. Diverse winkels met allerlei soorten chocolade treft u in het centrum van Luik aan. In de winkelstraat Le Carré kunt u winkelen. Wilt u uzelf echt helemaal te buiten gaan op shopgebied? Op slechts 30 autominuten bent u in winkelstad Maastricht. Afstand vanaf Utrecht: via de A2 210km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 130,00