Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Vlaanderen (49)
Plaatsen
Roeselare (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Roeselare

Gasthoeve Babillie

België Vlaanderen Roeselare

Gasthoeve Babillie ligt net buiten het Belgische Roeselare, zo'n 35km ten zuiden van Brugge. Dit charmante Bed & Breakfast is gevestigd in een smaakvol gerestaureerde hoeve. U heeft hier een sfeervolle salon

met open haard tot uw beschikking. 's Ochtends wordt u verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet, bestaande uit ambachtelijke producten (kazen en yoghurt vervaardigd in een nabijgelegen boerderij), diverse broodjes, eigengemaakte jam en fruit(sappen). Gasthoeve Babillie biedt u stijlvol ingerichte kamers. Deze zijn voorzien van een minibar, gratis internet, televisie en badkamer met bad, föhn en toilet. Het hotel wordt omringd door weilanden en uitgestrekte akkers en is gelegen aan de rand van natuurreservaat 'De Kleiputten'. Dit is een 4,2ha groot natuurgebied met een unieke flora en fauna. Wandelaars en fietsers kunnen er hier eindeloos op uit trekken, net als in de Leiestreek overigens. Tijdens uw verblijf in Gasthoeve Babillie kunt u ook een dagtocht naar romantisch Brugge of naar de Belgische kust (50km) overwegen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen