Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Plaatsen
Herzele (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Herzele

B&B De Bronne

België Oost Vlaanderen Herzele

De bronne is een melkvee- en akkerbouwbedrijf gelegen in het rustige uithoekje van Steenhuize-Wijnhuize.Vier ruime gastkamers, een gezellige zithoek en ontbijtruimte maken uw verblijf de moeite waard.U wordt verwend met een stevig

ontbijt en, op aanvraag, een picknickmand of lunchpakket.Meer dan 100 km bewegwijzerde paden voor wandelaars, mountainbikers, fietsers en natuurliefhebbers in de directe omgeving.Ervaar even het leven op de boerderij met haar authentieke uitstraling, het vee, de landbouwmachines, de heuvelachtige omgeving.B&B De bronne heeft vier gastenkamers (de rode, de blauwe, de grijze en de bruine kamer), twee vierpersoonskamers en twee vijfpersoonskamers.Ideaal voor gezinnen, maar uiteraard ben je als koppel of single van harte welkom! De ruime, stijlvolle kamers hebben elk hun eigen badkamer met lavabo, wc en douche.Bed- en badlinnen zijn steeds in voldoende mate aanwezig en inbegrepen in de prijs.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen