Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Namen (65)
Plaatsen
Vencimont (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Vencimont

Village Vencimont

Nederland Friesland Vencimont

Het groene vakantiepark Village de Vacances de Vencimont is zeer geschikt voor een kort verblijf in de bosrijke omgeving van het Belgische plaatsje Gedinne. Ontdek de lokale bezienswaardigheden en geniet in de

natuur van de vele mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals kajakken, vissen, paardrijden en wandelen. Het is mogelijk om voor 1,2 en 3 nachten op het park te verblijven. De 50 accommodaties van vakantiepark Village de Vacances de Vencimont bieden u alle comfort die u wenst. De chalets zijn standaard voorzien van een zithoek met bedbank en televisie, een keuken met een kookplaat, oven en koelkast . De chalets hebben voorzieningen voor 6 of 8 personen. Afhankelijk van het aantal personen zijn er 2 of 3 2-persoonsslaapkamers. In veel gevallen is een van de slaapkamers ingericht met een stapelbed. Er is een badkamer met een bad en/of douche en toilet. De chalets hebben elk een terras met meubilair en een barbecue. Village de Vacances de Vencimont heeft geen eigen restaurants, maar in de nabije omgeving vindt u meerdere gelegenheden voor de lunch en het diner. Op het park kunt u zich verder vermaken met diverse sportvelden zoals een tennisbaan en basketbalveld. De nabije omgeving van Village de Vacances de Vencimont biedt u een scala aan mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals vissen, paardrijden, kajakken en vele uitgestippelde wandelroutes. Dit vakantiepark is gelegen in een bosrijk domein van 22 hectare. Het park is omgeven door 2 valleien, de Haute-Meuse en het dal van de rivier de Semois. Het landschap is prachtig en bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers. In de mooie omgeving treft u ook vele bezienswaardigheden. U ziet hier onder andere het Arboretum in Gedinne of het recreatiecentrum in Alle-sur-Semois met verhuur van onder andere kajaks. Maar ook het kasteel van Lavaux-Ste-Anne en het Jachtmuseum, de Grotten van Han en het stadje Givet zijn een bezoekje waard!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Village De Vacances De Vencimont

België Namen Vencimont

Het vakantiepark Village de Vacances de Vencimont is zeer geschikt voor een kort verblijf in de bosrijke omgeving van het Belgische Gedinne. Geniet van de natuur en vele buitenactiviteiten.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen