Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Namen (65)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Chevetogne

Les Rhodos

België Namen Chevetogne

Les Rhodos is gelegen op 5 minuten van 'Le Monastère' in het natuurrijke Provinciaal domein van Chevetogne, dat een oppervlakte heeft van 550 hectare. De kamers beschikken over een badkamer met douche,

televisie, een eigen terras en alle comfort dat nodig is om eens lekker te ontspannen. Domein Chevetogne dat 12 speeltuinen, kinderboerderij, roeiboten, buitenzwembad, sportactiviteiten, manege, enz. rijk is, dankt vooral zijn bekendheid aan de mooie bloementuinen en zijn kasteeltuinen ontworpen door tuinmeester, en directeur van het domein Bruno Belveaux. Hotelgasten mogen gratis het domein betreden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen