Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Namen (65)
Plaatsen
Blaimont (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Blaimont

Hogenboom Resort Les Etoiles

België Namen Blaimont

Hogenboom Resort Les Etoiles ligt prachtig op een berghelling boven de Maas. De vestingstad Dinant ligt korte afstand van het vakantiepark en is bekend om de indrukwekkende rotspartijen. Het park heeft talloze

binnen- en buitenactiviteiten. Er is een beachvolleybalveld, overdekte speeltuinen en binnen- en buitenzwembad. Natuurliefhebbers zullen hier volop genieten van de uitgestrekte bossen, woeste rotsen, kastelen en grotten. Hier kunt u heerlijk kanoën, wandelen, fietsen en vissen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen