Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Luik (76)
Plaatsen
Limont (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Limont

Château De Limont

België Luik Limont

In een prachtige rustgevende omgeving met een mooi wandelpark van zeven hectare en een eenden- en ganzenvijver ligt het hoevekasteel van Limont. Het werd begin negentiende eeuw gebouwd voor belangrijke Luikse notabelen

(die het de naam château gaven).Bezienswaardigheden in de omgeving zijn de kristalblazerijenvan Val Saint-Lambert en de prehistorische site van Rammioul.Voor winkelfanaten ligt de stad Luik op amper 20 kilometer. Op zondagmorgen is de antiek- en rommelmarkt van het historische Tongeren een absolute aanrader.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen