Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Gent (29)
Plaatsen
Drongen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Drongen

Hotel Van Der Valk Drongen Gent

België Gent Drongen

Van der Valk Hotel Drongen-Gent, gelegen in het dorpje Drongen, ligt op slechts een kwartier rijden van Gent. Het kleinschalige hotel is stijlvol ingericht en beschikt over een restaurant waar u welkom

bent voor ontbijt, lunch en diner. In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het terras. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van de gratis parkeergelegenheid. De kamers van Van der Valk Hotel Drongen-Gent zijn voorzien van telefoon, flatscreen televisie, kluisje en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Het centrum van Gent bereikt u het beste met de auto. Vanuit Van der Valk Hotel Drongen-Gent is het slechts 15 minuten rijden. In Gent treft u tal van monumenten en historische gebouwen. De stad laat zich het beste per voet ontdekken, maar ook vanuit een rondvaartboot leert u de stad goed kennen. Enkele voorbeelden van belangrijke bezienswaardigheden zijn de Sint-Baafskathedraal en de Belforttoren. Ook passen de prachtige gildehuizen en het gebouw van het Oude Postkantoor perfect in het karakteristieke beeld van de stad. Gent biedt tevens een uitgebreid aanbod aan musea, met uiteenlopende thema's: van kunst tot historie en van folklore tot religie. Wilt u tijdens uw verblijf in het hotel nog even shoppen? Dat kan uitstekend in Gent, evenals uitgaan en dineren buiten de deur. Afstand vanaf Utrecht: 193km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen