Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Plaatsen
Zwalm (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Zwalm

Hotel De Brouwerij

België Belgische Ardennen Zwalm

Hotel De Brouwerij is een kleinschalig hotel in de Belgische plaats Zwalm, gelegen op 30km ten zuiden van Gent. De keuze van de hotelnaam heeft te maken met het pand dat voorheen

dienst deed als brouwerij. Nog steeds kunt u hier de meest lekkere streekbieren proeven zoals het Oud Zottegems Bier. Laat u hiertoe verleiden in het sfeervolle café restaurant, waar u uitgebreid kunt kiezen van een wisselende menukaart. Neem de dag met elkaar door bij de open haard en maak alvast de plannen voor de volgende dag. Staat er een dagje fietsen in het vooruitzicht? Laat dit weten bij de receptie zodat er alvast een fiets voor u klaar staat. De kamers van Hotel De Brouwerij zijn voorzien van televisie, gratis draadloos internet en een badkamer met douche, toilet en föhn. Hotel De Brouwerij ligt te midden van een prachtig wandel- en fietsgebied. Het landschap kenmerkt zich door glooiende heuvels, kabbelende riviertjes, weilanden en molens. In deze streek, die ook bekend is van de jaarlijks terugkerende wielerklassieker 'Ronde van Vlaanderen', vindt u tal van schilderachtige dorpjes die u de alledaagse drukte en stress helemaal doen laten vergeten. In het nabijgelegen Zottegem vindt u diverse historische bezienswaardigheden en een sfeervol centrum met winkels en restaurants. Bent u een echte cultuurliefhebber? Plan dan een dagje naar Gent (30km) waar u niet uitgekeken raakt op de prachtige monumenten en oude gebouwen. Bezoek de Sint-Baafskathedraal, het belfort en kasteel het Gravensteen en u zult meteen begrijpen waarom deze stad zoveel toeristen trekt. De gildehuizen bepalen het straatbeeld aan de Korenlei en de Graslei, welke aan weerzijden van de rivier De Leie gelegen zijn. Verder vindt u in Gent een grote diversiteit aan winkels, restaurants en cafés. Kortom, bij een verblijf in Hotel de Brouwerij gaan rust en mooie natuur hand in hand met culturele stadsbezoeken. Afstand vanaf Utrecht: 210km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen