Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Wellen Berlingen

Kuurcentrum Go Well

België Belgisch Limburg Wellen Berlingen

Hotel Gowell ligt ten zuiden van Hasselt, in het Belgisch Limburgse plaatsje Wellen-Berlingen. Wie aan een adempauze toe is, zit hier prima. Het hotel maakt namelijk deel uit van een gerenommeerd kuur-

en wellnesscentre, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Voor gezonde en lekkere hapjes kunt u terecht in het restaurant. In de shop zijn kuur- en verzorgingsproducten verkrijgbaar. Bij het hotel is parkeergelenheid. De kamers van hotel Gowell zijn voorzien van badkamer met douche en/of bad en WC, minibar, kluis en een eigen balkon met uitzicht op de ligweide. Zoals gezegd ligt hotel Gowell op het terrein van het gelijknamige wellness centre. Van Finse sauna tot caldarium, van Turks stoombad tot jacuzzi - in het Aquapaleis, het hart van het centrum, kunt u uitgebreid relaxen. In de landelijke omgeving van Wellen vindt u tevens talrijke wandel- en fietsroutes.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 180,00