Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Heers Vechmaal

De Heerlijkheid Satenbergh

België Belgisch Limburg Heers Vechmaal

Hotel De Heerlijkheid Satenbergh, gelegen in het uiterste zuiden van de provincie Belgisch Limburg, is gevestigd in een sfeervolle oude vierkantshoeve uit 1648. Uw ontbijt wordt geserveerd in de fraai ingerichte ontbijtkamer

van waaruit u uitkijkt op de zachtglooiende tuin met watervallen en fonteinen. Desgewenst kunt u uw dag bij mooi weer ook op het terras beginnen. Hotel De Heerlijkheid Satenbergh beschikt verder over twee zitkamers waarvan één met haard, mini-bar en computer (gebruik tegen kleine vergoeding) en één met tv. Er is een afgesloten parkeerplaats aanwezig. De kamers hebben ieder hun eigen kleur en beschikken over tv en badkamer badkamer met douche en WC. De omgeving van Heers-Vechmaal met haar velden, boomgaarden, kastelen en hoeves leent zich uitstekend voor het maken van wandel- of fietstochten. In Tongeren, de oudste stad van België, kunnen antiekliefhebbers hun hart ophalen. Bovendien vindt u er, net als in Sint-Truiden, gezellige winkelstraten en goede restaurants.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 220,00