Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Plaatsen

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BE Gentomgeving

L'Écume Des Jours

België BE Gentomgeving Gent

L'Écume des Jours ligt in Gent, in één van de best bewaarde en authentieke buurten, het zogenaamde 'Miljoenenkwartier'. Uw suite is gesitueerd in een Art Nouveau pand uit 1916. Het kleine bed

& breakfast beschikt over slechts één kamer. Tevens worden er kooklessen gegeven. U geniet iedere morgen van een exclusief ontbijt met huisgemaakte producten. Tevens kunt u zich culinair laten verwennen door Bruno van Assche, die kok aan huis is. Hij heeft een jarenlange ervaring opgedaan bij gerenommeerde eethuizen en heeft een passie voor gastronomie. Proef en ervaar het zelf. Verder is er een solarium, fietsverhuur en een bar waar u een drankje nuttigt. De suite van L'Écume des Jours is voorzien van een tweepersoonsbed, kleine woonkamer, televisie met videokanaal, gratis draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, bureau, dubbel zonneterras en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. L'Écume des Jours ligt net buiten het centrum van Gent in het Miljoenenkwartier. In 1913 werd hier de wereldtentoonstelling gehouden. Na afbraak van de paviljoenen verschenen hier villa's in eclectische, klassieke of modernistische stijl naar ontwerp van bekende Gentse architecten en werd de wijk in de volksmond als 'Miljoenenkwartier' bekend. U geniet hier van prachtige voorbeelden van de verschillende stijlen waaronder Art Deco en de Amsterdamse school. Verder is Gent natuurlijk een uitbundige studentenstad met vele winkels, terrasjes, cafés en restaurants. Tevens vindt u op loopafstand het Museum voor Schone Kunsten in het mooie Citadelpark en het Belfort van Gent.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 290,00